Årets Erhvervstalent

Vinder Erhvervstalenter

Vinder af prisen Årets Erhvervstalent 2016 er Golfleasing.dk

Virksomheden Golfleasing.dk beskæftiger sig med leasing af golfudstyr til private samt til golfklubber og private virksomheder.

Golfleasing.dk har via tre unge erhvervstalenter: Anders Schaltz Eriksen, Magnus Ejlskov og Frederik Veller – alle 3. g elever på Viborg Handelsgymnasiums Business Iværksætter-linje, udvist et stort erhvervstalent ved aktivt at opsøge partnere til udvikling, afsætning og markedsføring af en innovativ serviceydelse, som har potentiale både nationalt og internationalt. Der er bl.a. blevet samarbejdet med holdkaptajnen for Dansk Golf Unions herrelandshold, Torben Nyehuus.

De tre unge har udvist et stort engagement og drive i udviklingen af Golfleasing.dk, og de har været særdeles bevidste om vigtigheden af at samarbejde med virksomheder i lokalområdet.

Præmien var en statuette samt 10 billetter til en koncert inkl. spisning, sponsoreret af Tinghallen, der ønsker tillykke og håber, vinderne får en festlig aften med deres venner.

Stort tillykke dit Golfleasing.dk

Kriterierne for prisen Årets Erhvervstalent lyder således:

Erhvervstalent prisen tildeles en studerende på én af uddannelserne i Viborg Kommune eller en ung medarbejder (max. 25 år) i en af Viborg Kommunes virksomheder, der har vist et helt særligt talent i forbindelse med uddannelsesforløbet eller på arbejdspladsen.

I vurderingen af indkomne forslag lægges der vægt på ét eller flere af følgende parametre:
• Opnåede resultater
• Engagement og drive
• Medvirken til branding af uddannelsesstedet, virksomheden eller det øvrige erhvervsliv i Viborg kommune.

De nominerede til prisen Årets Erhvervstalent 2016 var:

Sidst opdateret: 01.12.2016