Årets Medarbejder

Vinder Årets Medarbejder

Vinder af prisen Årets Medarbejder 2016 er Lene Birgitte Mirland, Viborg Bibliotekerne

Lene Birgitte Mirland har endnu ikke rundet det første år som projektleder og projektkonsulent hos Viborg Bibliotekerne. Der hersker dog ingen tvivl, om at hun har taget arbejdspladsen til sig – og omvendt.

I rollen som sparringspartner for både ledelse og medarbejdere fungerer hun både med den professionelle og seriøse tilgang, og med rollen som den sprælske idémager, når der skal tænkes nyt.

Lene er altid en god ambassadør for institutionen og gør et positivt indtryk, som åbner nye døre og skaber værdifulde relationer, der kommer hende og arbejdspladsen til gode. Lenes energi og altid positive indstilling selv i pressede perioder smitter bidrager på bedste vis til trivsel og den gode kultur i hele organisationen.

Præmien var en statuette og en VW up! Volkswagen Viborg ønsker tillykke og stiller en glad ny up! til Lenes rådighed kvit og frit i de kommende vintermåneder, så hun kan komme både lunt og sikkert til og fra arbejde.

Kriterierne for prisen Årets Medarbejder lyder således:

Prisen som ”Årets Medarbejder” tildeles en medarbejder, der har ydet en ekstraordinær indsats i den virksomhed, han/hun er ansat i. Denne indsats har eller har haft en betydelig indvirkning på virksomhedens resultat og/eller performance og kan give inspiration til andre – kolleger som virksomheder. Virksomheden skal være beliggende i Viborg Kommune.

I vurderingen af indkomne forslag lægges der vægt på ét eller flere af følgende parametre:
• Faglig dygtighed
• Opfindsomhed og iderigdom
• Bidrag til trivsel og god kultur i virksomheden

De nominerede til prisen Årets Medarbejder 2016 var:

  • Henrik Ladefoged, Byggetek
  • Lene Birgitte Mirland, Viborg Bibliotekerne
  • Marie Østergaard Lund-Andreasen, JKS Viborg

Se tidligere vindere af prisen Årets Medarbejder.

 

Sidst opdateret: 01.12.2016