Iværksætterprisen

Vinder Iværksætterprisen

Vinder af Iværksætterprisen 2016 er Jyndbjerg Møbelsnedkeri

Hos Jyndbjerg Møbelsnedkeri er drømmen om at blive selvstændig og skabe træemner til både møbelfirmaer eller den lokale tømrer blevet til virkelighed.

Beliggende i skønne omgivelser mellem Bjerringbro og Viborg har Jonny Skov og Lene Nissen gjort det muligt at få lavet helt færdige produkter klar til butikkerne eller montering. Med en perfekt optimeret produktion og de rette medarbejdere har det samtidig været muligt at holde prisen nede til kundernes store tilfredshed.

Det kan desuden tilføjes, at Jyndbjerg Møbelsnedkeri netop er blevet kåret som Årets Læreplads 2016 af Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

Præmien var en statuette samt en gave fra Viborg Teater. 20 billetter til en forestilling i Viborg Teater, der ønsker Jyndbjerg Møbelsnedkeri tillykke og håber, at de vil nyde forestillingen.

Stort tillykke til Jyndbjerg Møbelsnedkeri!

Kriterierne for Iværksætterprisen lyder således:

Iværksætterprisen tildeles en iværksættervirksomhed (max. 5 år) beliggende i Viborg Kommune, der gennem en succesfuld opstart og et vedvarende engagement har etableret og drevet virksomheden til at blive en sund virksomhed i vækst med potentiale.

I vurderingen af indkomne forslag lægges der vægt på ét eller flere af følgende parametre:
• Virksomhedens originalitet og opfindsomhed
• Økonomisk vækst og performance
• Virksomhedens potentiale inden for bl.a. arbejdspladser, økonomiske vækst, produktudvikling, markedsandele mv.

De nominerede til Iværksætterprisen 2016 var:

Søster Lagkage
Jyndbjerg Møbelsnedkeri 
Monkey Tennis

Se tidligere vindere af Iværksætterprisen.

Sidst opdateret: 01.12.2016