Made in Viborg Prisen

Vinder Made in Viborg Prisen

Vinder af Made in Viborg prisen 2016 er BE Cablecon A/S

BE Cablecon er en af Danmarks førende kabel konfektionerings-virksomheder. "Vi lægger vægt på at levere en høj kvalitet i retmæssig tid”. Sådan lyder det fra BE Cablecon. Og kigger man på de økonomiske nøgletal, er der masser af tilfredse kunder, der kan nikke genkendende til udsagnet.

Med en meget speciel nicheproduktion er det lykkedes at skabe vækst i både Danmark og uden for landets grænser. En vækst, der kun kan lykkes, når innovation og høje kvalitetskrav går hånd i hånd med en professionel tilgang, som er anerkendt på verdensplan.

Direktør i BE Cablecon, Klaus Møller, modtog præmien. En statuette og er et gavekort fra DARE på kr. 5.000 til ét af de spændende arrangementer, der foregår hos DARE, hvor formålet som oftest er at give medarbejderne et tiltrængt pusterum i hverdagen, kombineret med socialt samvær.

Stort tillykke til BE Cablecon!

Kriterierne for Made in Viborg prisen lyder således:

Prisen ”Made In Viborg” tildeles et produkt eller et koncept, der er udviklet og/eller produceret i en virksomhed beliggende i Viborg kommune. Prisen kan gives til både helt nye og allerede eksisterende produkter.

I vurderingen af indkomne forslag lægges der vægt på ét eller flere af følgende parametre:
• Originalitet og nyhedsværdi
• Markedspotentiale (nationalt og internationalt)
• Generel branding værdi af erhvervslivet i Viborg Kommune

De nominerede til Made in Viborg prisen 2016 var:

BE CableCON
Vitani A/S
Samson Agro Se tidligere vindere af Made in Viborg prisen.

Sidst opdateret: 01.12.2016